ANTI AGE LOSION U SPRAYU, SPF 50

SVI PROIZVODI IZ LINIJE:

  • VISOKA ZAŠTITA
  • ZA DJECU I ODRASLE

OPIS:

ČETVEROSTRUKI ZAŠTITNI FILTER KOJI ŠTITI OD: UVA, UVB, IR zračenja I SLOBODNIH RADIKALA

 

ULTRA VODOOTPORAN. HIDRATANTNI.

 Sprej je kombinacija aloje vera gela iz organskog uzgoja, probiotika, matičnih stanica runolista, prirodnog aktivatora melanina te prirodnog sedimentom.

 DERMATOLOŠKI TESTIRANO. NE SADRŽI: NANOMATERIJALE, PARABENE, ALKOHOL, GMO, PETROLATE, SLES I SLS. TESTIRAN NA: NIKAL, KOBALT I KROM.

 Losion koji pruža zaštitu od sunca, posebno namjenjen djeci i osobama s osjetljivom kožom. Zahvaljujući ekskluzivnoj formuli, ovaj losion osigurava dvostruki vodootvorni učinak, te se može nanositi direktno na mokru kožu. Zahvaljujući tirozinu, prirodnom prekursoru melanina, čak i najosjetljivije kože mogu potamniti na suncu.

SASTAV:

AKTIVNE MOLEKULE:

  • Hidroaloa: čisti organski aloja vera gel, koji smiruje i njeguje kožu.
  • Probiosunfactor 2.0: kompleks koji sadrži probiotike i prebiotike u kombinaciji s fermentiranom bakterijom Thermus Thermophilus, te tako štiti kožu protiv UV i IR oštećenja.
  • Oleil tirozin i ulje iz Lufa tikvice: kombinacija koja pojačava intenzitet i brzinu tamnjenja, djeluje kao prirodni prekursor u procesu nastanka melanina.
  • Matične stanice runolista: štite aktivne molekule u vašoj koži, kolagen i hijaluron. Također štiti kožu od utjecaja slobodnih radikala uključujući UV i IR  zračenja.
  • Prirodni sediment iz Brena regije: kombinacija kompleksa anorganskih tvari kao što su magnezij, kalcij, željezo, i organskih tvari, prirodno bogatih vitaminima A, E, β-karoten. Intenzivno smiruje kožu.

NAČIN PRIMJENE:

Nanijeti proizvod ravnomjerno na kožu, prije izlaganja suncu. Ponoviti proces više puta tijekom dana, na suhu i/ili mokru kožu, radi bolje zaštite kože.

PAKIRANJE:

200 ml

  TOP